Siri Thai steunt me. Jij ook?

21
feb
2018
op 11 maart a.s. loop ik mijn eerste officiƫle halve marathon. Om die gebeurtenis nu niet alleen maar voor mezelf belangrijk te laten zijn ben ik een inzamelingsactie begonnen voor de Stichting MS Research, waar ik om persoonlijke redenen een band mee heb.

De steun komt werkelijk uit alle hoeken, en dus ook via Siri Thai, dat me besloten heeft te sponsoren. Ik ben inmiddels de trotse drager van exclusief Siri Thai hardloopshirt!

MS sloopt je, en helaas is nog niet bekend hoe MS precies ontstaat. Ook is het een ziekte die op dit moment niet genezen kan worden. Daarom is er geld nodig voor onderzoek. Ik zou het waarderen als je doneert. Gewoon, wat je kunt missen. Ik ben je er dankbaar voor, die hele verrotte halve marathon lang, en erna.

Check mijn actiepagina voor meer info en om te doneren: